HU - HOLISTIČKO UDRUŽENJE

Nudimo mnoge aktivnosti za odrasle koje mozete pogledati u sekciji Book Online-Aktivnosti za odrasle.

Ovdje smo izdvojili neke od aktivnosti u ponudi

Privateyoga-tryba-featured.jpg

YOGA

Iako su časovi joge postali sve popularniji tokom godina, neki pojedinci mogu smatrati da su privatni časovi privlačniji. Za razliku od osnovne nastave, privatni časovi su jedno na jedan iskustvo sa instruktorom. Privatni časovi mogu dovesti do poboljšanja nečijeg mentalnog i fizičkog zdravlja i pomoći u postizanju ličnih ciljeva joge.

Prenatal Yoga Class

Yoga

Vežbanje joge višestruko je korisno i za svaku trudnicu, i za bebu, joga predstavlja odličnu fizičku i mentalnu pripremu za porođaj, uravnotežuje raspoloženje, doprinosi unutrašnjoj harmoniji i produbljenju veze između majke i bebe.

hatha-yoga-vs.-bikram-yoga.jpg

HATHA & VINYASA

Yoga

Kao najrasprostranjeniji vid joge u svijetu Hatha se odnosi na praktikovanje joga položaja (asana), vježbi disanja (pranayama) i tehnika opuštanja, tako da se različiti stilovi joge (Ashtanga, Vinyasa,
Bikram, power joga…) mogu svrstati pod Hatha jogu.

Riječ „Hatha“ na Sanskritu znači snažan, jak. „Ha“ predstavlja Sunce i mušku ekstrovertnu energiju, dok „Tha“ simbolizuje Mjesec i pasivnu, introvertnu žensku energiju.

Pokreti su umjerenog intenziteta, a cilj je dovesti u ravnotežu tijelo i duh, zbog čega je Hatha joga idealna za sve početnike u bavljenju jogom. Osim praktikovanja poza (asana), akcenat se stavlja i na disanje i meditaciju.

viber_image_2022-02-25_17-13-27-756.jpg
WhatsApp Image 2022-03-02 at 16.03.20.jpeg